Βάλτο στο… Pocket και διάβασέ το αργότερα

Ο χρόνος είναι πολύτιμος στις μέρες μας και σε συνδυασμό με την τεχνολογική εξέλιξη λύνονται σιγά – σιγά τα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψή του. Αφενός δε θέλουμε να χάνουμε τις πληροφορίες που περνούν από μπροστά μας να χάνονται. Αφετέρου, ειδικά στα social media, ο χρόνος που αυτές οι πληροφορίες προβάλλονται στον χρήστη είναι όλο και μικρότερος. Να προσθέσω και την έλλειψη δικτύου σε πολλές περιπτώσεις, στη διάρκεια των οποίων συνήθως “βρίσκουμε” τον χρόνο για να διαβάσουμε κάτι ενδιαφέρον που θα γεμίσει τον χρόνο μας.

Πολλές φορές σκέφτηκα πόσο ωραία θα ήταν να “μπορούσα να διαβάσω εκείνο το άρθρο τώρα που μπορώ”. Κυρίως στο μετρό. Μέχρι που ανακάλυψα το χρησιμότερο κατά τη γνώμη μου application, το Pocket.

Pocket

Τί κάνει το Pocket; Προσθέτει μία επιλογή Share (to Pocket) σε όλους τους browsers και σε πληθώρα άλλων application (κυρίως ειδησεογραφικών), έτσι ώστε οποιοδήποτε άρθρο θέλετε, μπορείτε να το διαβάσετε αργότερα, όποτε εσείς θέλετε. Λειτουργεί ακόμα και όταν δεν έχετε πρόσβαση στο Ίντερνετ, που είναι πολύ σημαντικό. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή σε iOS και Android. Γιατί δεν τη δοκιμάζετε “σώζοντας” το άρθρο που διαβάζετε; Επειδή πολύ απλά φτάσατε στο τέλος του. Σωστό. Μπήκατε στο νόημα…