Πώς να εξελίξετε το trend της δερμάτινης μόδας με απλούς τρόπους

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και η θερμοκρασία έχει αρχίσει σιγά-σιγά να πέφτει, οπότε ήρθε η ώρα να καλέσουμε τις «μεγάλες δυνάμεις» και να προετοιμαστούμε για τις χειμερινές μας εμφανίσεις! Μια τεράστια τάση που διαρκεί εδώ και τρεις σεζόν -τουλάχιστον- είναι το δέρμα. Πώς να εξελίξετε το trend της δερμάτινης μόδας; Διαβάστε κάποιους απλούς τρόπους και καλωσορίστε τα πρώτα κρύα με χειμωνιάτικο αέρα!

Δερμάτινη φούστα

Η δερμάτινη φούστα παίρνει νέα διάσταση και αρχίζουμε να την βλέπουμε ακόμη και σε νέα μήκη! Συνδυάστε μια πλισέ midi φούστα με ένα oversized πλεκτό πουλόβερ και ένα ζευγάρι γόβες για ένα κομψό αποτέλεσμα.

Δερμάτινο φόρεμα

Ένα δερμάτινο φόρεμα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Είναι μια εύκολη λύση γιατί είναι ξεχωριστό από μόνο του και δεν χρειάζεται να πολυσκεφτείτε πώς να το συνδυάσετε! Ξεφύγετε από τα κλασσικά και φορέστε το με εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα και χρωματιστά αξεσουάρ για ένα πιο νεανικό look.

Δερμάτινα αξεσουάρ

Ξεχωρίστε στις καθημερινές σα εξορμήσεις φορώντας δερμάτινα αξεσουάρ. Από γάντια, headbands, κασκόλ αλλά μέχρι και σκουλαρίκια, μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε! Δοκιμάστε τα σε όλες τις εκδοχές: Με τρουκς, φερμουάρ ακόμη και με καρφιά για μια πιο extreme εμφάνιση. Double tip!! Μην το παρακάνετε… Φορέστε ένα αξεσουάρ τη φορά και αποφύγετε τις υπερβολές.