Πώς να αναβαθμίσετε το LBD σας;

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το πιο διαχρονικό ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το LBD (Little Black Dress), γνωστό και ως «μικρό μαύρο φόρεμα» είναι από τα πιο σημαντικά ρούχα της γκαρνταρόμπας σας. Όχι μόνο της δικής σας, αλλά όλων των γυναικών. Για κάποιες γυναίκες, το να βρουν το απόλυτο LBD είναι μια υπόθεση χρόνων. Αλλά άπαξ και το βρείτε, τότε δεν πρόκειται να το αποχωριστείτε ποτέ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το βαρεθείτε. Μια ανανέωση που και που είναι must. Ακόμη και όταν αφορά αυτό το τόσο διαχρονικό fashion item. Γι΄αυτό λοιπόν και εγώ σας προτείνω να δώσετε ένα μίνι… φρεσκάρισμα στη διαχρονική σας εμφάνιση με ένα μαύρο φόρεμα. Πώς θα το κάνετε αυτό, σας εξηγώ παρακάτω:

#1. Ανανεώστε το LBD με ένα σε διαφορετικό μήκος και ύφασμα. Το ξέρω ότι αυτό «σπάει» τους κανόνες του «μικρού μαύρου φορέματος» αλλά πιστέψε με αξίζει. Για π.χ ένα μίντι, πλεκτό μαύρο φόρεμα είναι μια εξαίσια επιλογή καθώς αυτό το στιλ μπορεί να φορεθεί το πρωί με ένα ζευγάρι sneakers και το βράδυ με ένα ζευγάρι statement πέδιλα.

#2. Μιας και αναφέρθηκα στα παπούτσια και μιας και είναι φθινόπωρο αντικαταστήστε τις γόβες ή ψηλά πέδιλα που κανονικά θα φορούσατε με το LBD για μια βραδινή έξοδο, με ένα ζευγάρι ankle boots για ένα πιο urban αποτέλεσμα.

#3. Δώστε ένα boost στο μονόχρωμο αυτό φόρεμα, συνδυάζοντας με ένα σατέν bomber jacket με ένα ιδιαίτερο print. Έτσι, υποδέχεστε το Φθινόπωρο με μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν!

#4. Δώστε βάση στα αξεσουάρ. Μια εντυπωσιακή δερμάτινη τσάντα, ακόμη και σε μαύρο χρώμα, σίγουρα θα αναβαθμίσει το look σας. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι απαγορεύεται να «παίξετε» με τα στιλ, όπως μια bucket bag ή μια clutch σε bold απόχρωση για μια πιο επίσημη εμφάνιση.