Έχουμε δει πολλούς περίεργους τρόπους που χρησιμοποιούνται για το καθάρισμα των αυγών. Γιατί γίνεται τόσος ντόρος; Αφενός για να μη σπαταλάμε μέρος του αυγού μαζί με το τσόφλι επειδή έχει μεγάλη θρεπτική αξία. Αφετέρου διότι οτιδήποτε κάνουμε στην κουζίνα δεν πρέπει να καταναλώνει πολύ από τον χρόνο μας, είτε είμαστε ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες μάγειρες. Η αλήθεια είναι πως νομίζαμε ότι είχαμε βρει την ταχύτερη μέθοδο για τον καθαρισμό αυγών, όμως ο Tim Ferriss, γνωστός από τις συγγραφικές επιτυχίες του με τα 4-hour work week, 4-hour body και 4-hour chef, έρχεται για να μας εντυπωσιάσει ξανά. Κλειδί η φράση “βάζουμε ένα κουταλάκι με μαγειρική σόδα μαζί με το νερό που βράζει”. Δες λοιπόν πώς να καθαρίζεις αυγά με 3 απλές κινήσεις.