4 συνδυασμοί για το πουά μοτίβο

Girl Power!

Το πουά μοτίβο -aka polka dots- είναι το απόλυτο θηλυκό μοτίβο. Είναι ένα print το οποίο είναι διαχρονικό, άρα είναι πάντα της μόδας. Φέτος την άνοιξη ειδικά, πρόκειται για ένα print που θα φορεθεί. Επειδή όμως είναι εντυπωσιακό από μόνο του, πολλές φορές υπάρχει ο κίνδυνος να το συνδυάσουμε λάθος και ίσως να φανούμε κάπως… γελοίες με αυτό. Για τον λόγο αυτό σας προτείνω 4 ασφαλείς αλλά και μοντέρνους τρόπους να το φορέσετε χωρίς να χάσετε στιγμή την αίσθηση του στιλ σας.

1. Πουκαμίσα.

Μια «χαλαρή» σε γραμμή πουκαμίσα, είναι μια καλή λύση για να φορέσετε το πουά μοτίβο. Συνδυάστε το με ένα μαύρο κολάν ή ένα blue skinny τζιν παντελόνι και θα έχετε το απόλυτο casual ντύσιμο για την άνοιξη!

2. Μαντήλι.

Το πουά μαντήλι είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους σε μια εμφάνιση, καθώς είναι διαχρονικό. Μπορεί να φορεθεί στα μαλλιά για ένα vintage αποτέλεσμα, σαν αξεσουάρ για την τσάντα, απλά γύρω από τον λαιμό ή ακόμη και σαν ζώνη στο παντελόνι σας, το πουά μοτίβο του, θα προσθέσει μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή σας!

3. Φόρεμα / Πουλόβερ.

Τα sweater dresses (το μακρύ πουλόβερ που φοριέται σαν φόρεμα) είναι ο πλέον trendy τρόπος να φορέσει κανείς αυτό το print. Προτιμήστε το μοτίβο να αποτελείται από μαύρο χρώμα και λευκά μεγάλα πουά για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

4. Πλεκτά.

Φορέστε το πουά μοτίβο και στα πλεκτά σας ρούχα. Πιο συγκεκριμένα, μια πουά ζακέτα σε άσπρες και κόκκινες αποχρώσεις θα δώσει «ζωντάνια» σε μια total black εμφάνιση, ενώ ένα πλεκτό πουά πουλόβερ συνδυασμένο με ένα τζιν παντελόνι, θα αποτελέσει το πλέον αγαπημένο σας Sunday look!