Βella Hadid: 3 στιλιστικά tips από το απόλυτο fashion icon

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα του χώρου, αυτή την στιγμή. Είναι επίσης ακόμη πιο σίγουρο, ότι πρόκειται για ένα από τα πιο influential πρόσωπα στον χώρο της showbiz, στα θέματα της μόδας τουλάχιστον. Ο λόγος για την Bella Hadid ένα από τα πιο αγαπημένα μας fashion icons, της οποίας οι εμφανίσεις όχι μόνο μας αφήνουν άφωνους κάθε φορά, αλλά μας μαθαίνουν και ένα πραγματάκια ή δύο και για τις δικές μας…

Γιατί λοιπόν να μην πάρουμε μερικά στιλιστικά tips από την ίδια, ή μάλλον τις εμφανίσεις της;

Tip #1

Οι αθλητικές φόρμες δεν ταιριάζουν μόνο με sneakers. Τώρα μπορείτε να τα φοράτε και με ψηλά σανδάλια ή γόβες και να δημιουργήσετε την πιο σέξι εμφάνιση.

Tip #2

Μην φοβάστε να «φέρετε» πίσω παλιές τάσεις. Είτε πρόκειται για τα grung-y ‘90s, είτε για τα… πολύχρωμα ‘80s, στοιχεία από παλιές δεκαετίες στις εμφανίσεις σας δείχνουν ότι μπορείτε να συνδυάσετε το σύγχρονο με το διαχρονικό στιλ. Για παράδειγμα, μια διαχρονική τζιν φούστα ταιριάζει άψογα με το off-the-shoulder τοπ σας που τυχαίνει να είναι και από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Tip #3

«Αγκαλιάστε» το αθλητικό στιλ στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα looks αυτά πρέπει να είναι πρόχειρα. Μια pencil φούστα, ένα crop top συνδυασμένα με ένα ζευγάρι sneakers και statement αξεσουάρ θα φέρουν τις σωστές ισορροπίες στις streetwear εμφανίσεις σας.