Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα – Πώς να παίζεις νόμιμα;

Αποφάσισες να παίξεις στοίχημα. Και τώρα; Πού παίζεις; Θα είσαι νόμιμος; Ποια εταιρία θα εμπιστευτείς; Ποιες είναι οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα; Εκτός του γνωστού Πάμε Στοίχημα που παίζεται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, πολύς κόσμος κυνηγάει μεγαλύτερες αποδόσεις και ευκαιρίες στο Ίντερνετ.

Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στο hellasbet.com.

Πολλά γράφονται τους τελευταίους μήνες για τη λίστα των εταιριών που έχουν αποκτήσει άδεια για την ελληνική αγορά μετά την εφαρμογή του Νόμου 4002/2011 (Α180) και βάσει της παραγράφου 12 του άρθρου 50. Η λίστα αυτή αφορά τις αδειοδοτημένες εταιρίες και όχι τους ιστοτόπους που λειτουργούν, είτε ως αποκλειστικοί πάροχοι στοιχηματισμού, είτε πατάνε πάνω σε κάποια εκ των νόμιμων αδειών για να δέχονται στοιχήματα στην ελληνική επικράτεια. Το σημαντικό και στις δύο περιπτώσεις, για τον παίκτη, ο οποίος ουσιαστικά μας ενδιαφέρει, είναι πως αμφότερες είναι ΝΟΜΙΜΕΣ.

Συνεπώς, το ζητούμενο είναι οι ιστότοποι στους οποίους στοιχηματίζουμε από την Ελλάδα να αναφέρουν την ύπαρξη της αδειοδότησης τους. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως αν βρίσκεστε σε άλλες χώρες της Ευρώπης ή του πλανήτη, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε την εκεί Νομοθεσία γιατί βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά από έναν ενιαίο Ευρωπαϊκό Νόμο (πόσω μάλλον παγκόσμιο) όσες προσπάθειες κι αν κάνουν οι αρμόδιες Αρχές.

Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα των νόμιμων ιστοτόπων που λειτουργούν υπό τις αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος

Bet365 – Παγκόσμιο brand με πολλά χρόνια παρουσίας και στην Ελλάδα. Εκπληκτική ποικιλία live streaming και live betting.

Stoiximan – Δίχως αμφιβολία η κορυφαία στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα.

Novibet – Απόλυτα ασφαλής, μέλος ενός μεγάλο γκρουπ που έχει ως αποκλειστικό στόχο την κορυφή.

Interwetten – Με γερμανική αξιοπιστία, υψηλές αποδόσεις στα φαβορί και πληθώρα επιλογών.

Διαβάστε ολόκληρη τη λίστα, όπως εμφανίζεται στο hellasbet.com, το site με τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος στην Ελλάδα.