Ψηλές μπότες: Πώς να φορέσετε το απόλυτο παπούτσι της σεζόν!

Οι μπότες είναι ένα παπούτσι που όλες οι γυναίκες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Οι φετινές τάσεις επαναπροσδιορίζουν το παπούτσι αυτό, με τις μπότες πάνω από το γόνατο.

Το συγκεκριμένο trend, όσο σέξι και fashionable κι αν είναι, μπορεί να φορεθεί λάθος με αποτέλεσμα να «καταστρέψει» όλη την εμφάνισή μας. Λόγω του ύψους της μπότας, πρέπει να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους από γυναίκες ψηλές, μετρίου αναστήματος, αλλά και από αυτές που έχουν λίγες παραπάνω… καμπύλες. Με εύκολα tips όμως, μπορείτε να αποφύγετε όλα αυτά τα λάθη και να «υποδεχτείτε» στην γκαρνταρόμπα σας το απόλυτο παπούτσι της σεζόν!

1. Για τις γυναίκες με καμπύλες: Για εσάς που έχετε μεσογειακή σιλουέτα, δυστυχώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος οι ψηλές μπότες να τονίσουν τη σιλουέτα σας. Μην στεναχωριέστε όμως, καθώς εάν τις συνδυάσετε με ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι, δημιουργείται αυτόματα μια πιο μακριά και λεπτή σιλουέτα, δίνοντας την ψευδαίσθηση πως είναι πιο κολακευτική.

2. Για ψηλές γυναίκες: Αυτό το παπούτσι είναι το ιδανικό για τις ψηλές γυναίκες. Λόγω του ύψους του αναδεικνύει το πόδι. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ο φόβος να φορεθεί λάθος. Εάν το φορέσετε με φόρεμα, φροντίστε να υπάρχει απόσταση από το τελείωμα του φορέματος μέχρι και τις μπότες, καθώς διαφορετικά μπορεί να κολακεύσει αρνητικά τη σιλουέτα σας!

3. Για μέτρια αναστήματα και αθλητικά σώματα: Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, οι μπότες μέχρι το γόνατο είναι οι ιδανικές για να αναδείξετε το ύψος των ποδιών σας. Φορέστε τις μπότες σας με κολάν ή στενά παντελόνια στην ίδια απόχρωση και δώστε extra «ύψος» στα πόδια σας. Ολοκληρώστε το look με ένα μεσάτο σακάκι και μια λεπτή ζώνη για να δημιουργήσετε καμπύλες στο σώμα σας!