Πώς να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα το φθινόπωρο

Το καλοκαίρι έχει επίσημα περάσει και οι ηλιόλουστες μέρες δίπλα στην θάλασσα είναι πλέον μια μακρινή ανάμνηση.  Αλλά δεν υπάρχει λόγος να απογοητευόμαστε γιατί το φθινόπωρο είναι μια φανταστική εποχή την οποία μπορούμε να υποδεχτούμε με στυλ και attitude χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστούμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα!

The sundress
Όλες έχουμε στην ντουλάπα μας αυτό το πολυλατρεμένο καλοκαιρινό φορεματάκι το οποίο βάλαμε ξανά και ξανά στις διακοπές μας. Είτε σε floral print ή σε μονόχρωμο έντονο χρώμα η εμμονή μας για αυτό δεν σταματά! Συνδυάζοντάς το με ένα leather jacket αποκτάτε μια τολμηρή εμφάνιση, χωρίς να χάνετε την θηλυκότητά σας.

Σορτς
Τα σορτς είναι το must-have κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Φοριούνται παντού και πάντα! Ταιριάξτε το με ένα σακάκι σε κλασσικά χρώματα όπως το μπορντό ή το μπλε του μεσονυχτίου και θα έχετε το πιο elegant look που πάντα αναζητούσατε.

Ανοιχτόχρωμα ρούχα
Πέρασε ο καιρός και το ηλιοκαμένο μαύρισμα που πήγαινε τέλεια με τα ανοιχτόχρωμα ρούχα σας έχει αρχίσει να υποχωρεί. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεστε! Φορώντας τα με ρούχα σε πιο σκούρους τόνους έχετε έναν αντίστοιχα εντυπωσιακό συνδυασμό για τα φθινοπωρινά σας looks!

Φούστα
Αναβαθμίστε το στυλ σας και εξελίξτε την χρήση της αγαπημένης σας φούστας με το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου! Φορέστε την πάνω από παντελόνι. Μην το παρακάνετε όμως! Εάν η φούστα σας είναι εμπριμέ, συνδυάστε την με ένα μονόχρωμο υφασμάτινο παντελόνι και ένα T-shirt ή πουκάμισο για πιο σοφιστικέ ύφος.

Maxi φόρεμα
Η τάση των maxi dresses είναι από τις πιο αγαπημένες. Είτε για μια βόλτα στα μαγαζιά είτε για ένα γάμο σε νησί, είναι μια στυλάτη και εύκολη λύση για όλο το καλοκαίρι. Για να μην το στερηθείτε λοιπόν συνδυάστε το με μια (oversized) πλεκτή ζακέτα σε basic χρώματα όπως το γκρι, το μαύρο και το λαδί και κάντε εντύπωση στις βόλτες σας πρωί-βράδυ!