Πώς να ντυθείς στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ μιας γυναίκας και ενός άντρα είναι πάντοτε λίγο αγχώδες. Εντάξει, κυρίως για εμάς τις γυναίκες! Η πρώτη εντύπωση παίζει πάντα σημαντικό ρόλο και αυτό «ρίχνει» ακόμη περισσότερο βάρος στο outfit που θα φορέσει η γυναίκα. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί σας προτείνω 5 εμφανίσεις, οι οποίες λειτουργούν πάντα και κυρίως θα «στείλουν» το σωστό μήνυμα, στον υποψήφιο σύντροφό σας.

Polka dot Dress

Ένα πουά φόρεμα (προτιμότερο στον κλασσικό άσπρο – μαύρο συνδυασμό), ταιριάζει σε όλους τους τύπους γυναικών καθώς είναι χαριτωμένο, σέξυ και μοντέρνο, στοιχεία που ένας άντρας περιμένει σίγουρα από μια γυναίκα.

Solid Colors

Στο πρώτο ραντεβού είναι σημαντικό να τραβήξετε εσείς την προσοχή και όχι τόσο το ρούχο σας. Άποφύγετε τις υπερβολές και δοκιμάστε ένα φόρεμα σε απλή, ίσια γραμμή και σε μονόχρωμα χρώματα. Ένα κόκκινο φόρεμα είναι μια καλή επιλογή καθώς προσδίδει θηλυκότητα και κομψότητα. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ankle boots για ένα πιο casual ύφος.

Black skinny jeans

Τo skinny jean είναι ένα ρούχο που όλες οι γυναίκες έχουμε στην ντουλάπα μας. Είναι άνετο και παράλληλα κολακεύει τη σιλουέτα. Φορέστε το σε μαύρο χρώμα για ένα λίγο πιο επίσημο look, με ένα ζευγάρι γόβες (ο ιδανικός συνδυασμός) και ένα απλό cami top και θα έχετε το απόλυτο date outfit χωρίς να έχετε χάσει όλον το χρόνο σας μπροστά στην ντουλάπα σας.

Backless Blouses

Δεν υπάρχει περίπτωση μια μπλούζα με ανοιχτή πλάτη να μην εντυπωσιάσει τον συνοδό σας στο πρώτο ραντεβού. Είναι σέξι, μοντέρνα και παράλληλα κομψή, ενώ αφήνει τη φαντασία να… δουλέψει! Προτιμήστε τη σε μονόχρωμες και γήινες αποχρώσεις καθώς με πιο έντονα prints ή χρώμα υπάρχει φόβος να κάνει την εμφάνισή σας «θορυβώδη».

Τhe LBD

Το LBD aka «μικρό μαύρο φόρεμα», το οποίο σας έχω αναφέρει πρόσφατα με τί να συνδυάσετε, είναι μια αξία διαχρονική. Μια γυναίκα με ένα μαύρο φόρεμα, αποδίδει πάντα αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα και κομψότητα, κάτι που θα την κάνει να την προσέξουν όλοι. Με αυτή την εμφάνιση, κανένας άντρας δεν πρόκειται να αντισταθεί στο να σας ζητήσει σε δεύτερο ραντεβού.