Τα γυαλιά ηλίου SCAPES «τρελαίνονται» για Ελλάδα!

Τα γυαλιά ηλίου Scapes επιβεβαιώνουν την αγάπη τους για την Ελλάδα. Μετά τα επιτυχή -μεταξύ άλλων- μοντέλα Mykonos και Santorini της πρώτης collection τους, επέστρεψαν με τρεις παραλλαγές εμπνευσμένες από τοπία στην Κρήτη (Elafonisi – Ελαφονήσι, Balos – Μπάλος και Vai – Βάι) στη 2η καλοκαιρινή συλλογή τους.

Λογικό θα πει κανείς, αφού οι δημιουργοί τους είναι όλοι Έλληνες.

Scapes Sunglasses

Τη συγκεκριμένη collection, η οποία φέρει την ονομασία The Islands, συμπληρώνουν δύο μοντέλα από τη Χαβάη, το Kauai και το The Big Island.

Χαρακτηριστικά των Scapes

Όλα τα γυαλιά ηλίου Scapes είναι υψηλής ποιότητας και τα έχει δημιουργήσει η βρετανική εταιρεία Scapeswear. Χαρακτηριστικά τους είναι οι πολύχρωμοι καθρέφτες, οι πολωμένοι φακοί (polarized) με φιλμ και υλικά από την Ιαπωνία και το μοναδικό concept τους, μιας και κάθε μοντέλο είναι εμπνευσμένο από κάποιο τοπίο του κόσμου.

Όσο για τις τιμές, κυμαίνονται κοντά στα 35 ευρώ.

Ποιοι τα φοράνε;

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι (Βασίλης Σπανούλης, Έλλη Κοκκίνου, Τζέλυ Σκαρλάτου, Κώστας Καϊμακόγλου, Ολυμπία Χοψονίδου, Ειρήνη Καρρά, Λίνα Σακκά και πολλοί άλλοι) που δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τα Scapes. Ακολουθούν ενδεικτικά κάποιες φωτογραφίες. Δείτε ολόκληρο το Instagram feed της Scapeswear εδώ.

Εμπνευστείτε και «ταξιδέψτε», όπως αναφέρεται στο site των Scapes, και δώστε χρώμα στο καλοκαίρι που πλησιάζει…

A post shared by Scapes Sunglasses (@scapeswear) on