Πώς να κάνετε τα παλιά ρούχα σας… καινούρια!

Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν μπορείτε να παραμένετε in style και να δείχνετε όμορφες και περιποιημένες! Κάποιες φορές δεν υπάρχει η δυνατότητα να ψωνίσουμε νέα ρούχα γιατί το να πληρώσουμε τον λογαριασμό του νερού μπορεί να είναι λίγο πιο σημαντικό… Οι ανησυχίες όμως δεν είναι για εμάς. Βάζοντας το γυναικείο δαιμόνιό μας να δουλέψει, σας δείχνουμε τρόπους να αναδείξετε τα παλιά σας ρούχα και να συμβαδίσετε με τις νέες τάσεις τις μόδας.

1. Crοp Tops

Τα crop tops είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε ένα παλιό t-shirt σας, κατά προτίμηση με κάποιο print πάνω για ένα πιο edgy ύψος και να το κόψετε μερικούς πόντους κάτω από το στήθος. Συνδυάστε το με ψηλόμεσες φούστες ή παντελόνια.

2. Hot Pants

Μην αφήνετε το ψαλίδι σας τόσο έυκολα! Συνεχίστε και με τα παλιά τζιν παντελόνια σας. Τα κοντά σορτσάκια είναι ένα ρούχο που μπρορείτε να το φοράτε χειμώνα – καλοκαίρι και να δείχνετε πάντα σέξι! Φορέστέ το με ένα χοντρό καλσόν σε έντονο χρώμα τις κρύες μέρες του χειμώνα και με ένα απλό t-shirt το καλοκαίρι.

3. Cut outs

Οι νέες τάσεις για φέτος τον χειμώνα θέλουν να δείχνουμε λίγο… δέρμα παραπάνω! Τα cut outs στους ώμους είναι μια μόδα για εσάς που αναζητάτε ένα πιο urban look. Πάρτε ένα παλιό πουλόβερ (ναι, ακόμη και αυτό που φορούσατε στο λύκειο!) και κόψτε το κομμάτι στην περιοχή των ώμων και θα έχετε ένα νέο fashionable πουλόβερ. Συνδυάστε το με ένα δερμάτινο κολάν και αρβυλάκια για τα καθημερινά σας look.

Καλό… ψαλίδισμα!