3 τρόποι να φορέσετε τα κιμονό!

Ένας λόγος που αγαπάμε την μόδα είναι το γεγονός ότι μπορούμε να «γευτούμε» τις διαφρετικές κουλτούρες της κάθε χώρας μέσα από αυτήν. Φορώντας ρούχα που αντιπορσωπεύουν το ύφος μιας χώρας, ερχόμαστε όλο και πιο «κοντά» με αυτήν.

Σήμερα «επικοινωνούμε» με την Άπω Ανατολή μέσα από ένα ρούχο που έχει πρωτοεμφανιστεί εκεί. Το κιμονό είναι ένα ρούχο που από την προηγούμενη σεζόν έχει αγαπηθεί πολύ και το οποίο συνεχίζει να είναι «της μόδας» και την τρέχουσα σεζόν.

Δείτε παρακάτω τρεις fashionable τρόπους για να φορέσετε κιμονό με σκοπό να έχετε τα απόλυτα ανοιξιάτικα looks!

1. Μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να φοράμε τα κιμονό ως πανοφώρι. Δώστε νέα διάσταση σε αυτό, φορώντας το ως μπλούζα. Επειδή τα κιμονό δεν έχουν κουμπιά, μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια ζώνη στη μέση. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και θα αναδείξει τις καμπύλες σας!

2. Δημιουργείστε layers (στρώσεις) με τις καθημερινές σας εμφανίσεις σας και φορέστε το κιμονό πάνω από μια μακρυμάνικη ζακέτα. Με τον τρόπο αυτό το ντύσιμό σας γίνεται πιο εντυπωσιακό. Μη φοβηθείτε να «παίξετε» με τις αντιθέσεις και προτιμήστε το κιμονό σας να έχει ένα ιδιαίτερο μοτίβο, εφόσον η ζακέτα σας είναι πιο απλή. Ή κάντε ακριβώς το αντίθετο…

3. Κάντε ένα total black σύνολο πιο ενδιαφέρον, φορώντας από πάνω ένα κιμονό σε έντονο χρώμα ή με ένα ασυνήθιστο print. Προτιμήστε ένα μακρύ κιμονό, το οποίο ταιριάζει ιδανικά με κολάν και παντελόνια!