Πώς να φορέσετε τα πιο trendy χρώματα της άνοιξης!

Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν αρκετά «ζωηρός», με τα παστέλ χρώματα να «εξουσιάζουν» την γκαρνταρόμπα μας. Φέτος, η μόδα στα χρώματα για την άνοιξη, αντιπροσωπεύει απόλυτα τον άστατο καιρό της χώρας μας. Τα ουδέτερα χρώματα τώρα γίνονται οι πρωταγωνιστές της ντουλάπας μας με τις αποχρώσεις του γκρι, πράσινου, καφέ και λευκού να «απογειώνουν» την κάθε εμφάνισή μας.

Δείτε εύκολους τρόπους για να τα φορέσετε στην επόμενη έξοδό σας!

• Total looks: Ένα ολόκληρο σύνολο σε μια από τις αποχρώσεις αυτές, γίνεται τώρα ο πιο «διάσημος» τρόπος για να το φορέσετε. Υπάρχει μια «αρμονία» και κομψότητα σε αυτή την εμφάνιση που την καθιστά διαχρονική!

• Αξεσουάρ: Τα αξεσουάρ, όπως τσάντες, μαντήλια και παπούτσια σε αυτά τα χρώματα, συνδυάζονται εύκολα με τα υπόλοιπα χρώματα, ενώ αποδίδουν ένα πιο εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σας.

• Παντελόνα: Η παντελόνα γίνεται η πρωταγωνίστρια των φετινών σας εμφανίσεων ειδικά στα χρώματα αυτά, όπως το ποντικί και το λαδί. Συνδυάστε μια πράσινη παντελόνα με ένα λευκό πουκάμισο για το απόλυτο office look ή μια σε camel απόχρωση με ένα cami top με παγιέτες για μια εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση.

• Σακάκι: Ένα σακάκι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την ντουλάπα μιας γυναίκας. Είναι το ιδανικό πανοφώρι για την άνοιξη και ειδικά για φέτος σε ουδέτερα χρώματα. Όποια ουδέτερη απόχρωση και αν επιλέξετε, ταιριάζει με όλα τα ρούχα σας. Προτιμήστε να φορέσετε ένα σακάκι σε πράσινη απόχρωση με ένα φόρεμα σε έντονο μοτίβο και χρώμα. Η αντίθεση των δύο θα σας εντυπωσιάσει!